Stöd oss

Din hjälp behövs i vårt arbete!

Vi ser enorma behov bland barn och ungdomar idag. Därför vill vi göra vårt bästa för att möta dessa behov genom fungerande lokala arbeten, meningsfulla läger och evenemang och genom högklassig ledarutbildning.

Det finns tre huvudsätt för dig att göra en stor insats i vårt viktiga arbete:

  1. Var med och hjälp till i ett av våra lokala barn- och ungdomsarbeten i metodistkyrkan, eller kom med på ett läger som kökshjälp, husfar eller ledare! Din insats är ovärderlig!
  2. Be för vår verksamhet runtom i landet, och för de ledare, barn och ungdomar som är med. Dina böner förvandlar liv!
  3. Understöd MKU ekonomiskt genom att ge till vårt arbete! För att kunna göra ett ännu bättre arbete och ge det allra bästa åt barn och ungdomar behöver vi hela tiden mera resurser. Vårt kontonummer är 405522-226282. Vi har månatliga understödjare men hoppas att dessa skulle bli fler. Varje gåva hjälper!

Kontakta oss för mera information om du vill vara med och hjälpa eller få vårt nyhetsbrev!

Ordförande:
Charlotta Acquah, charlotta [dot] acquah [at] mku [dot] fi

NYHETSBREV

Du kan få vårt nyhetsbrev gratis per e-post eller hem i brevlådan genom att meddela dina kontaktuppgifter till styrelsen: styrelsen [at] mku [dot] fi

Ett glas mjölk om dagen

Nu har vi möjlighet att tillsammans med de finskspråkiga metodisterna stöda deras projekt som kallas 'ett glas mjölk om dagen'. Genoma att dagligen ge barnen ett glas färsk mjölk, skulle man kunna avhjälpa deras proteinbrist. Kostanden för detta är 0,10e/dag/barn. Du bestämmer själv för hur många glas du vill bidra med och sen ombesörjer våra kontaktpersoner i Indien att alla barn får vara del i projektet för så lång tid som de insamlade medlen räcker. Vi stöder också fadderbarnsprojket i samma by, som baserar sej på månatligt understöd. Är du intresserad av att få vara med så ta kontakt med undertecknad.

Cata Ekman-Niemi-Kaija, kontakperson för Indienhjälpen, cata [at] mku [dot] fi