Ekenäs & Hangö

Gudstjänst i Ekenäs

I regel söndag kl. 11 eller kl. 16. (för exakt program se hemsidan)

HIGHLIGHT 

HIGHLIGHT riktar sig till ungdomar och unga vuxna (16+). HIGHLIGHT-samlingar hålls i regel varannan fredag (se ekenas.metodist.fi för exakta tidpunkter). Samlingarna består av bl.a. god mat, fräscht budskap, videoklipp, musik & tid för chill. Ledare för HIGHLIGHT är Benita Lindström och Daniel Nylund. 

Cellgrupper

Cellgrupp för unga vuxna, samling i regel varje onsdag kväll. Ledare är Daniel Nylund. 
Cellgrupp för studerande, ungdomar och unga vuxna, samling i regel varje onsdag kväll. Ledare är Andreas Forsbäck och Hanna Sundell. 

Barnhörna med program

I kyrkans nedre våning  finns en barnhörna med en hel del kul för barnen. Parallellt med gudstjänsterna hålls barnprogram som vi kallar "barnhörna med program". Barnprogrammet består av bl.a. lek & skoj, bibelberättelser, sång, barnfika mm. Ledare för barnprogrammet är Tuulikki Forsbäck. 

 

Gudstjänst i Hangö

Gudstjänst hålls i Betelkapellet, också kallat "Vardagsrummet", på söndag kl. 16. 

Praktisk lovsång

En grupp för dig som vill sjunga, musicera och vara med i ett lovsångsteam. Tidpunkten är torsdagar kl. 17-18. Ledare är Iselin Nylund. 

Baby & Knatterytmik

Baby- & knatterytmik hålls i Betelkapellet varje torsdag kl. 12.30-13.00. Rytmiken riktar sig till barn födda 2009-2011, tillsammans med en vuxen. Efter rytmiken hålls babycafé med servering och gemenskap 13.15-15. Ledare är Iselin Nylund. 

Ungdomskväll

Ungdomskväll i Betelkapellet varje torsdag kväll kl. 18. Ledare är Mikael Nylund, Lena Winberg och Iselin Nylund. 

Kontakt:

Ekenäs & Hangö
http://ekenas.metodistkyrkan.fi
Metodistkyrkan, Sigfrid Aroni gata 2, 10600 Ekenäs, tfn 045-1382201
Pastor: Mikael Nylund
Församlingsarbetare: Ester och Johannes Witick